Khảo sát khả năng tạo sắc tố, Lovastatin và độc tố Citrinin của hai chủng nấm mốc đỏ Monascus purpureus
Authors: Lê, Đức Mạnh
- Monascus purpureus is a species of mold that is purplish-red in color. It is also known by the names Red Yeast Rice, ang-khak rice mold, corn silage mold, maize silage mold, and rice kernel discoloration.
- Red yeast is the product of rice fermented with Monascus purpureus yeast. Red yeast supplements are different from red yeast rice sold in Chinese grocery stores. People use red yeast as medicine.
Title: | Khảo sát khả năng tạo sắc tố, Lovastatin và độc tố Citrinin của hai chủng nấm mốc đỏ Monascus purpureus | |
Authors: | Lê, Đức Mạnh | |
Keywords: | Sắc tố;Độc tố;Monascus;Nấm mốc đỏ | |
Issue Date: | 2007 | |
Publisher: | Đại học Quốc gia Hà Nội | |
Citation: | tr. 238-244 | |
URI: | http://repository.vnu.edu.vn/handle/11126/5693 | |
Appears in Collections: | Natural Sciences and Technology |
Nhận xét
Đăng nhận xét