Khảo sát khả năng tạo sắc tố, Lovastatin và độc tố Citrinin của hai chủng nấm mốc đỏ Monascus purpureus

Authors: Lê, Đức Mạnh



  • Monascus purpureus is a species of mold that is purplish-red in color. It is also known by the names Red Yeast Rice, ang-khak rice mold, corn silage mold, maize silage mold, and rice kernel discoloration.
  • Red yeast is the product of rice fermented with Monascus purpureus yeast. Red yeast supplements are different from red yeast rice sold in Chinese grocery stores. People use red yeast as medicine.

Title: Khảo sát khả năng tạo sắc tố, Lovastatin và độc tố Citrinin của hai chủng nấm mốc đỏ Monascus purpureus
Authors: Lê, Đức Mạnh
Keywords: Sắc tố;Độc tố;Monascus;Nấm mốc đỏ
Issue Date: 2007
Publisher: Đại học Quốc gia Hà Nội
Citation: tr. 238-244
URI: http://repository.vnu.edu.vn/handle/11126/5693
Appears in Collections:Natural Sciences and Technology 

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này